مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند رسمی

با سلام خدمت وکلای گرامی. سوالی مطرح شده که اینجانب نسبت به سه دانگ ملکی رای قطعی دارم ولی در مرحله اجرا متوجه شدم پلاک ثبتی ملک بخاطر تخریب و نوسازی تغییر کرده است و حال در دفتر اسناد رسمی با مشکل مواجه شده و دادگاه نیز قبول نمیکنه بدون تشریفات در اجراییه پلاک ثبتی جایگزین شود . حالا باید چیکار کنم ؟ ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام در هر صورت به موجب قانون اجرای احکام مدنی رفع مشکل با دادگاهی است که اجراییه تحت نظر آن اجرا می گردد می تواند اجراییه را تصحیح کند یا آن را باطل کند.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید تشریفات مقدماتی ثبتی ملک مجدداً صورت پذیرد
از قبیل ثبت اظهار نامه, درج آگهی نوبتی و ....
شما می توانید جهت مشاوره بیشتر و یا مطالعه پرونده با بنده و یا همکاران محترم تماس بگیرید
قبل از تماس پیامک ارسال دارید
با تشکر

یک وکیل

سلام" احیاناً موقع خرید قطعه مربوطه چونکه هنوز قطعه مزبور تفکیک نشده بوده با پلاک ثبتی مادر خریداری شده و پس از تفکیک از پلاک فرعی مفروز و فرعی جدید به آن اختصاص داده شده است . اجرائیه لازم است طبق ماده 11 قانون اجرای احکام مدنی اصلاح شود .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.شایسته اصلاحیه از سوی دادگاه صادرکننده رأیواجرائیه اصلاح کردد.یاالله

افتخار  توكلي

سرکار خانم افتخار توكلي :

سلام
در مرحله اجرا از دادگاه در خواست كنيد كه در خصوص تغيير پلاك ثبتي از سازمان ثبت اسناد و املاك منطقه استعلام نمايد در پرونده اي با اين موضوع مواجه شدم كه با استعلام مذكور دادگاه قانع و منجر به صدور سند گرديد

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
با توجه به اینکهاحتمالا شما ملک را با سند مادر خریداری نموده و اکنون پلاکهای جدید مفروض و مجزا شده از همان پلاک میباشد شما میتوانید با توجه به این موضوع درخواست اصلاح اجراییه را به دادگاه مربوطه ارایه نمایید تا پس از ان سهمی مطابق با رای دادگاه بنام شما منتقل گردد