مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد زیر حداقل قانون کار ندادن نامه عدم نیاز و نسخه قرارداد

سلام من به مدت چهار سال در یک مدرسه غیر انتفاعی مشغول به کار بودم کارفرما قرارداد داخلی منتهی سفید میداد امضا کنیم فقط مدت قرارداد توش مشخص بود بیمه برای من رد شده اما عیدی و سنوات و حق مسکن و خواربار اولاد پرداخت نمی‌کرد الان پایان قراردادم شده میگن باید با دو و نیم میلیون زیر حداقل قانون کار قرارداد ببندی والا اخراجی الان برای گرفتن بیمه بیکاری و عیدی و سنواتم چکار باید انجام بدم گفتن نامه عدم نیاز میدن به شرط آنکه امضا کنم که تمام حق و حقوقم را دریافت کردم اما الان برای نامه عدم نیاز امروز و فردا میکنن و برگه قرارداد هم نمی‌دن لطفاً راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در اداره کار شکایت نمایید و مطالبه تمام حقوق قانونی خود را نمایید
و میتوانید ظرف یک ماه از زمان ترک کار ، در خواست بیمه بیکاری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق سامانه روابط کار میتوان شکایت خود را از کارفرما ثبت نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام اگر معترض هستید از طریق اداره کار اقدام فرمایید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

صرف امضای برگه تسویه حساب دلیل بر این نمیشه که مطالباتی نداشته باشید و طبق رای دیوان عدالت اداری حتما باید اسناد واریزی وجود داشته باشه مثل پرینت حساب بانکی