مشاوره حقوقی رایگان - صندوق امانات بانک

سلام من یه صندوق امانات توی بانک دارم
در حال حاضر یه وکالت‌نامه بلاعزل به خانم برای استفاده دادم خواستم ببینم در چه صورت زمان فوت من خانم برای برداشت از صندوق به مشکلی برخورد نمیکنه و درگیر دارایی نمیشه

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

در فرم درخواست برای اجاره صندوق می‌بایست نام اشخاصی را که به آن‌ها دسترسی می‌دهید اعلام نمائید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با فوت شما وکالت‌نامه منفسخ میشه (باطل میشه).

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در فرم مربوطه نام اشخاصی که بعد از شما اجازه دسترسی دارند را بنویسید