مشاوره حقوقی رایگان - انتقال حقوق بازنشستگی از دختر به مادر

با سلام، حدود 20 روزه که مادرم که بازنشسته آموزش پرورش بوده مرحوم شده و من که دخترشون هستم ازدواج کردم برادرم هم حدود 30 سالشونه و مادر بزرگم هم در قید حیات. چقدر از حقوق مادرم به مادر بزرگم میرسه، آیا میشه این حقوق با رضایت مادر بزرگ و دادن وکالت به من منتقل بشه.. ممنون و سپاسگزارم

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،مستمری مادرتون به دلیل ازدواج به شما تعلق نمیگیرد.ولی مادربزرگ اون می تواند اقدام نماید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام مستمری مادر به دختری که شوهر دارد تعلق نخواهد گرفت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام،مستمری مادرتون به دلیل ازدواج به شما تعلق نمیگیرد.ولی مادربزرگ اون می تواند اقدام نماید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مادربزرگ اگر تحت تکفل مادر بودند تعلق میگیرد
به شما چون متاهل هستید تعلق نمی گیرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به شما تعلق نمیگیرد مگر بین خودتون توافق کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اولادر صورتی که تحـت تکفـل متوفی بـوده و همچنین سـن پدر از شـصت سـال و سـن مادر از پنجاه و پنج سـال تجاوز کرده باشـد و یا آن که به تشـخیص کمیسـیون پزشـکی قانون تأمیـن اجتماعـی از کار افتاده باشـند و در هر حال مسـتمری دریافـت ننمایند .
ثانیا معادل 20 درصد مستمری دریافت خواهند کرد.
مادر بزرگ شما میتواند شخصا بعد از دریافت مستمری وجوه انرا به شما بدهد منعی ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به پدر و مادر متوفی 20 در صد تعلق میگیرد منتهی باید تحت تکفل او بوده باشند یا از کارافتادگی و مستعمری از جای دیگر دریافت نکنند این مبلغ فقط به انها داده میشود و وکالتی به دیگری پذیرفته نیست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تا وقتی مادربزرگ شما در قید حیات است می تواند به شما وکالت در وصول مستمری بدهد ولی بعد از فوت ایشان مستمری قطع خواهد شد .