مشاوره حقوقی رایگان - وکالت

سلام، نماینده یا وکیل ورثه در اماکن تجاری باید نامه رسمی داشته باشد( وکالت محضری) یا با وکالت عادی جهت امور عقد اجاره و غیره با مستاجر قابل انجام است ؟ یا باید حتما وکالت رسمی باشد؟ لطفا راهنمایی نماید ممنونم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
حتما وکالت رسمی و در حدود اختیارات هم باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اصولا باید رسمی باسد تا از اعتبار قانونی برخوردار گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام باید حتما وکالت نامه رسمی در دفترخانه اسناد رسمی داشته باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وکالت عادی در این مورد کارایی ندارد و در دفتر اسناد باید وکالت بگیرید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام به حالت عادی نیز موتور بوده لیکن در موارد حدوث اختلاف و ادعاها وکالت رسمی کارگشا است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وکالت باید رسمی باشد