مشاوره حقوقی رایگان - تخلف وکیل

پدرم بر اثر تصادف فوت شدند و امور مربوط به دادگاه را به یکی از وکلا که آشنا است سپردیم ایشان در ابتدا از همه وراث وکالتنامه آنلاین تنظیم و با کد پیامک های که از طریق سامانه برای ما میومد در اختیار وکیل قرار دادیم به عنوان سپردن امور دادگاهی. ایشان میگن که پول به حساب خودشان نیومد در حالی که ما در جریان نبودیم آیا امکان تخلف ایشان و ضبط پول ها وجود دارد یا نه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام وکیل تخلفی انجام نداده است اول به اجرای احکام مراجعه نمایید علت را جویا شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مالک می‌بایست حضور پیدا کند و می‌بایست وکالت‌نامه داده باشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر احتمالی متصور است می‌توانید پیگیری نمایید