با سلام اگر بیماری پدر شما سبب زوال عقلی ایشان شده بود شاید بتوان کاری کرد که البته بسیار سخت و دشوار است،اما دیگر اینکه مدیون شما هستید و از شما مهریه طلب شده و ذمه شما مشغول بوده و پدر شما در آن تاریخ در قید حیات بوده اند و مدیون به کسی نبوده اند و اگر در سلامت عقلی بوده اند حق دخل و تصرف در اموال خود. را داشته است.
با سلام کاربر گرامی معامله به قصد فرار از دین زمانی اتفاق میافتد که مدیون اموال خود را به دیگری انتقال دهد با توجه به اینکه شما معامله ای انجام نداده اید به هیچ عنوان معامله پدرتان به شما مرتبط نخواهد بود لیکن چنانچه منظرتان بی اثر کردن معامله صورت گرفته بین پدر مرحومتان با نامادریتان باشد این موضوعی است که قابل بررسی بوده و احتمال بلااثر کردن و ابطاتل نمودن آن معامله تحت شرایطی ممکن خواهد بود.
سلام " انتقال دارائی مرحوم پدرتان در زمان حیات خود بطور قطعی و رسمی به همسرش (مادر خوانده شما) از لحاظ حقوقی و قانونی چه ارتباطی به اموال شما و یا بدهی شما به همسرتان از باب مهریه و یا مهریه همسرتان پیدا می کند !؟ معامله صوری کدام است !؟ مگر پدر مرحوم تان در زمان حیاتش و قبل از انتقال دارائی خود به همسرش به شما به عنوان فرزندش دین و بدهی ثابت و قطعی داشته که جهت فرار از پرداخت دین به شما ، معامله صوری باطل انجام داده باشد ؟! اگر پدر مرحوم شما در زمان حیاتش و در کمال صحت عقل ، دارائی خود را به همسرش (مادرخوانده شما) انتقال نمی داد الان بخشی از آن بعنوان سهم الارث نصیب وراث و ما بقی سهم توقیفی مهریه همسرتان می شد .
سلام علیکم.خیر.بایدفریب باید ثابت شود.یاالله
خیر فرار از دین نیست چرا که اموال پدر شما هنوز به شما نرسیده بوده است و ایشان در زمان حیات در زمینه انتقال و یا فروش اموال خویش مختار هستند و نمی توان به خاطر یک دین مال دیگری را در توقیف یا بازداشت و یا حتی فروش قرار داد اگر شما ادعایی مبنی بر فریب نامادری خود دارید این موضوعی جداگانه است که نیاز به طرح دعوی جداگانه دارد شما می توانید برای مشاوره بیشتر و یا نگارش لوایح و خواسته خویش با بنده و یا همکاران محترم دادراه تماس حاصل فرمایید قل ز تماس پیامک ارسال دارید
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.