مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی موروثی

با سلام و تشکر، قطعه زمین کشاورزی از حدود 20 سال قبل و پس از فوت مالک توسط یکی از ورثه مورد استفاده قرار گرفته و سایر ورثه از وجود آن بی اطلاع بودند. حال ایشان به دلایلی که بر ما پوشیده است و بظاهر بخاطر عذاب وجدان تصمیم به تقسیم آن بین سایر وراث نموده است،با توجه باینکه شناختی از محل و مالکین اراضی مجاور نداریم، برای اینکه از حدود زمین و مساحت آن اطمینان حاصل کنیم چکار باید بکنیم؟ از توجه و پاسخ شما پیشاپیش سپاسگزارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در محل ملک امکان بررسی میدانی وجود دارد اقدام کنید در غیر این صورت از طریق کد پستی وضعیت ملک موصوف را بسنجید . جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتوانید با اخذ کارشناس رسمی دادگستری در رشته جانمایی مشخصات وحدود اربعه زمین را تعیین نمایبد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام میتوانید ابتدا به
اداره ثبت مراجعه نمایید و درخواست اخذ کپی از سند را نمایید و سپس

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
اگر توافقی حل نشد می توانید اجاره این 20 سال را مطالبه کنید