مشاوره حقوقی رایگان - تعیین حدودات زمین مسکونی

یک طرف ملکمان در روستا مشرف به بیابان بود و لب جوی آبی که دیگر کاربرد کشاورزی نداره و آب نداره دهیاری روستا سه متر از حدود جوی آب سمت زمینمان را فروخته و میگوید حد جوی است و عمومی است ، خواستم بدانم حد جوی وقتی مسکونی شده ، چگونه محاسبه میشود

پاسخ ها :

احمد محسنیان

جناب آقای احمد محسنیان:

سلام. هرگونه عقب نشینی املاک در روستا بر اساس طرح هادی است. بررسی کنید در طرح هادی چقدر عقب نشینی نسبت به ملک شما اعمال شده است.