مشاوره حقوقی رایگان - شوخی در لایو اینستاگرام

با سلام به تمامی کارکنان دادراه
ببخشید من سوالی دارم در راجب این که چند روز پیش در لایو با کسی با یه جمله شوخی کردم ولی ایشون توهین تلقی کردند و در پیوی من گفتند شما را به پلیس فتا گزارش خواهم داد
ایا میتوانند بر علیه من از این بابت شکایت کنند و اینکه حتی من از ایشان عذرخواهی نمودم و ولی ایشان همش بهم فحش خانوادگی میدادن
ایا میتوانند شکایت کنند گفتند که عکس ایدی اینستاگرام را به پلیس میدم

پاسخ ها :

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، قابل شکایت هست ، شما هم اگر مورد توهین قرار گرفتید میتوانید پیگیری و شکایت کنید.

یک وکیل :

سلام امکان شکایت وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به مورد شوخی و توهین دارد البته از طریق پلیس فتا قابل پیگرد است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
ایشان دلیلی برای شکایت نداشتند و شما با عذرخواهی آن را تایید کردید شماهم میتوانید شکایت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام نگران نباشید
موضوع شما قابل دفاع است