مشاوره حقوقی رایگان - نوشیدن مشروبات الکلی به نحو علن و متجاهرا

سلام بنده عید 1400/1/10وقتی از عروسی برمیگشتیم ماشین نیروی انتظامی مارو گرفت و شب ازمون که تست گرفت برای من 98٪ برا دوستمم 14٪ اصلا هیچ کدوممون هم سابقه یا چیزی نداشتیم و جلوی منشی قاضی هم وقتی داشت مینوشت گفتیم ک قصدا نبوده و بار اولمون بوده توبه کردیم و اینا الان حکم صادره اومده ک‌هر دو‌نفرمون 80ضربه شلاق حدی داریم و نوشته که (( حکم محکومیت صادره حضوری بوده و ظرف مدت 20روز از ابلاغ قابل تجدید نظر خاهی در محاکم محترم تجدید نظر استان تهران است

ایا میشه اعتراض کرد ؟
اعتراض کنم تخفیف میگیرم؟
مثلا تعزیری بشن؟
فایده ای هم داره اصلا ؟
لطفا کامل توضیح بدین کلا موندم چیکار کنم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حتما باید تجدید نظرخواهی کنید. البته بهتر است که وکیل پرونده بخواند و وی لایحه بنویسد.تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما 20روز مهلت اعتراض از تاریخ ابلاغ دارید در این بازه بنا به مستندات ودفاعیات خویش اعتراض دهید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. بله حتما اعتراض خودتونو ثبت کنید. با توجه به اینکه حکم صادره شلاق حدی می باشد و هیچکدام سابقه ای ندارید. توسط یک وکیل لایحه ای تنظیم کنید تا اعتراض مورد توجه قرار گیرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

حتما باید تجدید نظرخواهی کنید. البته بهتر است که وکیل پرونده بخواند و وی لایحه بنویسد.تماس بگیرید