مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

با سلام بنده تحت پوشش نهادهای حمایتی هستم مقدا 12 گرم هرویین به دم در من انداخته اند دو روز ریخته اند تو خونه بنده و به کلانتری رفتم گفتم من دارای دو فرزند دختر هستم و ابروی من را بردند هیچگونه سابقه ای ندارم به کلانتری رفتم گفتند کار زنت هست و رفته درخواست طلاق داده چند تا گوشی ازش گرفتم چند بار بهم سم داده خوردم با چند تا رفیق بوده که یکی از انها سرباز کلانتری بوده و تا امدم سند بگذارم به زندان رفتم هنوز برا یم دادا گاه نگرفتند مریضم حالم خوب نیست خواهش میکنم راهنمایی کنید چندین بار هم متواری شده و از ماه رمضان تا حال خونه پدرش هست باید چکار کنم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مشخصا سوالتون را ارسال ننمودید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
سوال مبهم است

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

سلام پیشنهاد میکنم در چنین پرونده های مهمی از وجود وکیل استفاذه نمائید. در ثانی هر ادعایی در مورد هر شخصی ولو همسرتان داشته باشید باید با دلیل و مدرک اثبات شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
جهت اخذ توضیحات بیشتر شما وبررسی موضوع وارائه راهکار مناسب حقوقی از پنل مشاوره تلفنی تماس حاصل فرمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام وقت بخیر اولا توضیحات شما ناقص است، و مشخص نشده است که مواد کشف شده از درب منزل شما به چه نحوی به اطلاع مأموران کلانتری رسیده است در ثانی با توجه به میزان مواد کشف شده، اگر دلایل موجود در پرونده علیه شما باشد دو حالت دارد که قرار بازداشت موقت صادر می شود و یا وثیقه سنگین از شما می گیرند و لیکن در مجموع با توجه به اینکه به موجب ماده 8 از قانون مبارزه با مواد مخدر مصوب مجمع تشخیص مصلحت نظام چون میزان مجازات ان: ـ بیش از چهار گرم تا پانزده گرم، از بیست میلیون تا چهل میلیون ریال جریمه نقدی و پنج تا هشت سال حبس و سی تا هفتاد و چهار ضربه شلاق است لذا احتیاج به توضیح بیشتری دارد

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

دکتر رجبی پور: بلسلام، نیاز به مذاکره تلفنی ویا حضوری است