مشاوره حقوقی رایگان - پارک 3 خودرو در 2 پارکینگ سندی

با عرض سلام ‌و خسته نباشید خدمت کارشناسان محترم .
بنده دارای 2 پارکینگ سندی هستم مساحت هر پارکینگ من در سند 11 متر مربع قید شده با پارک 3 ماشین من هیچ گونه مزاحمتی برای هیچ خودرویی ایجاد نمیشه ، در یک پارکینگ 2 خودرو شامل 206و ال نود و در پارکینگ دیگر سمند که هر دو پارکینگ کنا هم هستن .
حالا من طول و عرض هر سه ماشین را محاسبه کردم که مجموع 21.43 متر مربع شده و هنوز تا 22 متر سند جا دارم . آیا اهالی می تونن شاکی من بشن و بگن 1 ماشین اضافه است یا من حق استفاده از 2 پارکینگ و 22 متر رو دارم.
ضمنا سمند ماشن مستاجر من است و ساختمان ما 10 واحده می‌باشد .
مرسی از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما اگر در آپارتمان حق یک پارکینگ را دارید فقط میتوانید از همان استفاده کنید مگر اینکه با رضایت دیگر ساکنین از پارکینگ بیشتری استفاده کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اینکه مزاحمتی ایجاد بشود یا نه موثر نیست بلکه مطابق قانون واحد شما دو پارکینگ دارد و دوخودرو باید پارک شود چرا که هیچ‌کس نمی‌تواند اعمال حق خویش را وسیله اضرار به غیر یا تجاوز به منافع عمومی قرار دهد لذا حق پارک سه خودرو ندارید مگر با رضایت تمامی ساکنین

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر اقدامات شما تخلف است و فقط دو ماشین حق پارک دارید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

حق پارک سه خودرو ندارید مگر با رضایت تمامی ساکنین

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با توجه به داشتن دو پارکینگ حق پارک دو خودرو را دارید و در خصوص سومین خوددو می بایست رضایت کلیه مالکین اخذ گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
شما در هر پارکینگ می توانید یک خودرو پارک کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در سند شما دو پارکینک دارید و اگر میخواهید سه تا ماشین پارک کنید باید هیچ یک از همسایگان ناراضی نباشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر در هر پارکینگ یک خودرو مگر رضایت همه مالکین.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر شما فقط حق پارک دو خودرو را خواهید داشت

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام حق پارک سه خودرو با اجازه هم هست نه امکان پذیر است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

جای 2 پارکینگ مهم است که از جا و مساحت 2 پارکینگ تجاوز نکنید. زيرا ممکن است شخصی خودرو تویوتا یا هر خودرو شاستی بلند داشته باشد بطوری که جای زیادی اشغال گند