مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از کار دولتی ( معلم آموزش و پرورش )

10 سال سابقه خدمت در آموزش و پروش بصورت پیمانی دارم ، گزینش برکنارم کرد و دیوان عدالت نیز حکم آنان را تایید کرد .
طبق چه بند و تبصره ای برای سنوات و پاداش و مرخصی و ... اقدام نمایم .
چه تبصره
ماده واحده
بند و ... برای اعاده حقوق و مزایا وجود دارد ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
پیشنهاد می شود به مرجع مربوطه مراجعه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام برای دریافت حقوق و سنوات و پاداش خود میتوانید در دیوان عدالت شکایت نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی ثبت نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
جهت احقاق حقوق از طریق دیوان عدالت اقدام نمایید