مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی شغلی به تبعیت از همسر

با سلام و خسته نباشید
اینجانب حدود هفت سال است که در شهرستانی غیر از شهر محل تولدم در اداره دولتی مشغول به کار هستم اکنون اگر خانم بنده در شهر محل تولدم استخدام دولت شود آیا بنده می توانم به شهر محل کار خانمم انتقالی بگیرم در ضمن منزلمان نیز در شهر محل تولدم می باشد وبنده هرروز در رفت و آمد می باشم.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر البته به شرایط استخدامی در اداره هم مربوط میباشد ولی علی القاعده خیر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
انتقالی به تبعیت از همسرامکانپذیر است البته تبعیت زوجه از زوج نه برعکس

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

قانون تبعیت محل زندگی زوجین متعلق در خصوص تبعیت خانم ها میباشد و نسبت به آقایان اجرا نمیشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
تنها زوجه این امکان را دارد