مشاوره حقوقی رایگان - عدم صلاحیت حل اختلاف خانواده

سلام زوج از محل مصالحه خانواده شهرک خود الزام به تمکین داد وکیل زوجه اعلام عدم صلاحیت داد تا محل جلسه به محل سکونت زوجه انتقال یابد اکنون زوجه چه قدر باید صبر کند تا جلسه تشکیل شود آیا زوج می تواند اصلا منصرف شده و زوجه را بلا تکلیف بگذارد اقدام بعدی زوجه باید چه باشد

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

معمولا جلسات دادگاه بیش از دوماه نیست

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

پرونده بادادکاه صالح ارسال وبه شماابلاغ میکردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر ایراد عدم صلاحیت توسط دادگاه پذیرفته بشود قاضی قرار عدم صلاحیت صادر مینماید و پرونده را به مرجع صالح ارسال مینماید و به شما ابلاغ خواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
زمان قابل پیش بینی نمی باشد به شما ابلاغ می گردد