مشاوره حقوقی رایگان - درخواست غرامت

با سلام‌
بنده بیست سال سنوات خدمت در ناجا دارم اخیرا احساس درد در ناحیه کمر زانو و مچ پا داشتم که بعد از مراجعه به متخصص و ام آر آی مشخص شد که دچار سه دیسک مهره کمر و تنگی کانال نخاع شده ام و به خاطر صافی کف پا می باشد و در معاینات استخدامی ناجا می بایست به خاطر این مشکل استخدام نمیشدم ورد میشدم میخام ببینم میشه از ناجا به خاطر سهل انگاری در استخدام و بروز این عارضه شاکی شد و غرامت گرفت؟ و حتی خودم رو بازنشسته کنم؟ چون حسب اظهار متخصصین ادامه خدمت دچار عوارض بیشتر و صدمات جدی تر خواهم شد. ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
درخصوص شکایت خیر ولیکن در مورد بازنشستگی پیش از موعد باید کمیسیون پزشکی نظر خودرا اعلام نماید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

خیر اقدام به استخدام از سوی شما اختیاری بوده است و نه اجباری