مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از حق شفعه و توقیف عملیات اجرایی در مزایده

با سلام یک قطعه زمین که به صورت سه دانگ‌ و سه دانگ شراکت دارم با دوستی ضمن اینکه این زمین پشت یک مجتمع اقامتی بوده که اون مجتمع هم به صورت سه دانگ‌ مساوی شریک هستیم زمین پشت رو جهت تامین پارکینگ به شهرداری معرفی کرده و در پایان کار به صورت پارکینگ اون زمین قید شده شریک بنده بدون اینکه من اطلاعی داشته باشم به شخص ثالثی بدهکار میشه و اون شخص طلبکار میاد از قطعه زمین پشت از سهم وی توقیف و بعد نسبت به طلبش حدود 1/5 دانگ به نام خودش سند میزنه بدون اینکه در مرحله مزایده اولی که نسبت به طلبش برگزار شده به من اطلاعی داده بشه
یک روز از دادگاه رای دستور فروش ملک مشاع اومد که از ناحیه این شخص ثالث بوده بعد تماس با شریکم گفت حلش میکنم نگران نباش تا اینکه پیام اومده نظریه کارشناسی که تا یک هفته مهلت دارم اعتراض کنم

سوال : ایا میتونم از حق شفعه الان استفاده کنم ؟

مراحل توقیف عملیات اجرایی ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله حتما پیگیری کنید البته حق شفعه در زمینهای قابل تقسیم وجود دارد باید شرایط زمین شما را برررسی کرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله میتوانید در مزایده شرکت وبعنوان استفاده از حق شفعه در اولویت خرید باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله میتوانید در مزایده شرکت وبعنوان استفاده از حق شفعه در اولویت خرید باشید