مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به درخواست زوجه

با سلام
یک خانمی شوهرش به اتهام قتل به مدت 5 ماه در زندان هست در ضمن قبل از رفتن به زندان معتاد و مصرف شیشه داشته اما الان از ادامه مصرفش اطلاعی نداره

این خانم به استناد عدم پرداخت نفقه و معتاد بودن و اتهام خلاف شان خانوادگی میتواند از باب عسر و حرج دادخواست طلاق بدهد؟

یا در ابتدا بعد از مطالبه نفقه و صدور رای قطعی دادخواست عسر و حرج تقدیم کند؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام زوجه بعد از صدور حکم قطعی مبنی بر
ترک انفاق ، اگر 6 ماه
نفقه زوجه پرداخت نشود زوجه میتواند دادخواست طلاق را به علت تخلف از شروط مقرر
در عقدنامه مطرح نماید
یا به علت محکومیت
زوج به حبس ،
زوجه میتواند دادخواست طلاق از باب عسر و حرج را مطرح نماید

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

رجبی پور: بامستندکردن به موارد فوق بله می توانند برای طلاق دادخواست عسروحرج بدهند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اول دادخواست نفقه بدهید و سپس نسبت به طلاق اقدام کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

هم درخواست نفقه می تواند بنماید همچنین طلاق به واسطه شرایط عسر و حرج.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام ميتواند به استناد عسر و حرج حاصل شده دادخواست طلاق دهد
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موارد اعلامی شما عسر و حرج را اثبات نمیکند مدت این موارد به صراحت در قانون مشخص است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
درخواست طلاق کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بهتر است ابتدا مطالبه نفقه مطرح نمایید و سپس باجمیع دلایل جهت طلاق اقدام کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام. بله از موارد عسر و حرج محسوب می شود.

محمد  صابر

محمد صابر :

با سلام
بصرف نپرداختن نفقه و ارتکاب به قتل دلیل بر عسر حرج نبوده و قانونگذار عسر و حرج را منوط به اثبات دانسته است و لذا تا زمانی که ادعای عدم پرداخت نفقه به اثبات نرسیده و حکم صادره در این خصوص قابلیت اجرا نداشته باشد و نیز محکومیت حبس بیش از 5 سال قطعی نشده از باب عسر و حرج نمی توان اقامه دعوی کرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله و در صورت حبس بیش از 5 سال نیز می تواتد

تینا سهرابی

سرکار خانم تینا سهرابی :

درود... بله از لحاظ تمامی جهات امکان‌پذیر است.