مشاوره حقوقی رایگان - مسئولیت مدیر ساختمان بعد از استعفا

سلام
من در ساختمانی 10 واحده 15 ماه قبل مدیر ساختمان شدم و از 1400/06/28 با اعلام عمومی در جلسه همسایگان و نیز با نصب اعلامیه کاغذی از سمت مدیریت ساختمان استعفا دادم (هرچند که همسایه قبول نمیکردند من استعفا بدهم و میخواستند کارهای بعدی را هم انجام بدهم). بنده امور باقیمانده ساختمان (تعمیرات و ...) را تا آخرین روز پیگیری و انجام داده ام و درباره مشکلات ساختمان که باید توسط مدیر بعدی پیگیری و اقدام شود نیز اطلاع رسانی کردم.
آیا الان بعد استعفا چنانچه مشکل و حادثه ای بخصوص در مورد مواردی که بنده در جلسه استعفا متذکر شدم، رخ دهد، مسئولیتی متوجه بنده است یا نه؟ (لازم به ذکر است کسی مسئولیت مدیریت ساختمان را در جلسه همسایگان نپذیرفت و درواقع الان ساختمان مدیر ندارد!)

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام به علت اینکه مجمع عمومی ، با استعفا شما موافقت نکرده است شما همچنان تا انتخاب مدیر جدید ، مدیر ساختمان محسوب میشوید و مسئولیت
خواهید داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
با استعفا شما موافقت نشده و تا انتخاب مدیر جدید مسئول می باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
پاسخ سوال شما اعلام شده است درصورت نیاز به توضیحات بیشتر از پنل مشاوره تلفنی استفاده فرمایید