مشاوره حقوقی رایگان - اینستاگرام

سلام خسته نباشید ببخشید یه سوال داشتم
من با دختری که عقد کرده یک هفته اس در اینستاگرام در حد چت ساده ارتباط داشتم و اون دختر باکره هست و منم دوست داره و الانم قصد طلاق داره اینست گرامشم از طریق شماره یکی اقوامش درست کرده که بعدش دیلیت اکانت کرد و شوهرش اون شماره موبایل یا آیدی اینستاگرامشو اصلا نداره و اینکه الان نوبت دادگاه دارن و میخوان طلاق بگیرن خواستم بپرسم شوهرش اگر به قاضی بگه ک خانومم توسط موبایل اقوامش با مرد دیگری در ارتباط بوده آیا قاضی دستور میده که اون آیدی که دیلیت اکانت شده و مشخص نیست مال کیه یا شماره ای ک معلوم نیست مال کیه رو پیدا کنن یا ازش پرینت بگیرن؟؟اصلا همچین چیزی برای قاضی اهمیت داره؟؟؟
(شوهرشم آیدی اینستاگرامی که دیلیت اکانت شده و یا شماره ای که باهاش اینستاگرام ساخته رو نمیشناسه اصلا مطمئن نیست مال کیه)

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی حتما رابطه داشتن با زن شوهر دار بسیار کار پر تهدید و آسیبی است بر حذر باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دعاوی خانوادگی دادگاه به این موضوع توجه نمی کنه و به هیچ عنوان چنین اجازه ای ندارد .
ولی اگر شوهرش با عنوان رابطه نامشروع شکایت کند دادگاه کیفری تحت شرایطی دستور پرینت مکالمات و پیامک هارو میده و پیام های اینستا قابل پیگیری نیست.
حتی اگر به پلیس فتا نیز ارجاع بشه با توجه به اینکه اکانت حذف شده قابل پیگیری نیست.
حتی اگر ثابت بشه که در فضای مجازی رابطه داشته رابطه نامشروع محسوب نمی شود.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اکانت حذف شده قابل پیگیری نمی باشد