مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارسال و انتقال سند ماشین

درود بر شما
حدود یکماه پیش ماشین خود را با خودرو دیگری معامله کردم و مبلغی را بابت سر بودن وسیله خودم از خریدار گرفته ام. بینمان کاغذی در قالب برگه نمایشگاهی نوشته شده و شاهد که پسرم میباشد امضا کرده ایم. البته برگ قولنامه نوشته شده بصورت خرید و فروش است که برای هر دو ماشین بصورت مجزا نوشته ایم. خریدار ماشین من شهرستانی و اهل زاهدان میباشد. و ماشینی که من خریده ام پلاک زاهدان است از چند روز بعد گوشی را درست جواب نمیدهد. و الان که یکهفته از رسیدن شخص به منزلش در زاهدان میرسد. بهانه کرده که ماشین شما صدا میدهد و من سند را برای شما ارسال نمیکنم. لازم بذکر است که هر دو قولنامه نوشته شده در اختیار من است و هم چنین سند ماشین خودم را به ایشان نداده ام چون سندشان همراهشان نبود و قرار بر این شده که به محض رسیدن به منزل وکالتنامه، عدم خلافی و مدارک ماشین را ارسال کنند. الان با توجه به عدم پذیرش ایشان اینجانب چکار میتوانم بکنم. سپاس از ابراز محبتتان

پاسخ ها :

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

یک اظهارنامه برای اون شخص ارسال کنید و به ایشون اخطار بدید ظرف چند روز مدارک رو بهمراه وکالتنامه ارسال کنه . اگر انجام نداد شما بلافاصله دادخواست الزام به انتقال سند و تعویض پلاک به دادگاه شخر محل نوشتن قولنامه ، بدید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست الزام به تنظیم سند مطرح نمایید
به علاوه مشاوره تلفنی به شما پیشنهاد میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دادخواست الزام به تنظیم سند مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید و سپس دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی را مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
ابتدا اظهارنامه رسمی اذسال وسپس در صورت عدم موفقیت باید دادخواست تنظیم سند وفک پلاک بدهید