مشاوره حقوقی رایگان - ملک پدری

سلام خواهرم با پدرم به تنهایی بدون اطلاع ما دیگر فرزندان خانه و زمین های پدری را تقسیم کردن ایا بدون امضا بقیه فرزندان این امر اجرایی است...
چون به ما هیچ اطلاعی ندادن و ما هیچ سندی را امضا نکردیم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلا
منظور شما را از تقسیم متوجه نشدم باید دید در قالب چه عقدی بوده است

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام اگر تقسیم ماترک بین وراث بوده است می بایست همه وراث ذیل تقسیم نامه را امضا نمایند

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در تقسیم نامه تمامی وراث حین الفوت باید امضا کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. بلهههه هر شخصی تا زمانی که زنده
است نسبت به تمام املاک خود هر تصمیمی که بخواهد می تواند بگیرد و رضایت هیچ شخصی لازم نیست
ولی در قالب وصیت نامه
فقط تا 1/3 تمام اموال قابل بخشش و وصیت
برای دیگران است

حسين  درستكار

حسين درستكار :

سلام، سوال دقیق نیست. منظور از تقسیم چیست؟ آیا پدر مرحوم مبایعه نامه نوشته اند؟ قصد وصیت داشتند و وصیت نامه تنظیم نموده اند. حضورا بهمراه اسناد جهت توضیح مفصل به وکیل مراجعه نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با سلام
موضوع شما مبهم است
تحت چه عنوانی تقسیم کرده اند؟
از طریق پنل مشاوره تلفنی نوضوع را مطرح کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هر شخصی در زمان زنده بودن هر گونه نقل و انتقال نسبت به اموالش می تواند انجام دهد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
سوال مشخص نمی باشد اگر شخص در قید حیات و اموال خود را تقسیم نموده مختار است اگر فوت شده است تقسیم نامه در صورتیکه به امضای کلیه وراث رسیده باشد معتبر می باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می بایست همه وراث ذیل تقسیم نامه را امضا نمایند