مشاوره حقوقی رایگان - ملک

باسلام وخسته نباشید
ببخشید منظور از نیم جفت از بیست و هشت جفت مقدار سه دانگ مفروز از کل اراضی قریه در زمان امروزی چقدر و چند متر یا هکتار میباشد؟ و سوال دیگه اینکه صاحب این اراضی فوت کرده و خانم این مالک با داشتن فرزندان با سن قانونی (تنها خودش به تنهایی جزو وراث نمی‌باشد و برگه انحصارورثه بعد از فوت مالک وجود دارد ) بدون اجازه ایشان این اراضي رو فروخته آیا ممکنه فرزندان علیه شخص خریدار شکایت بکنند و حقشان رابگیرند؟
ضمنا این اراضی دارای شماره پلاک ثبتی هستند. با تشکر

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله تحت شرایطی امکانپذیر است برای جواب دقیق و مفصل به منظور بررسی بیشتر موضوع میتونید تماس بگیرید