مشاوره حقوقی رایگان - حق شارژ مشاعات در شهرک

سلام .
در شهرکی که تمام خانه های آن ویلاهای یک یا دو طبقه هستند و متراژ زمین ها متفاوت می باشند. شارژ قسمت مشاعات که شامل گلکاری خیابانهای شهرک هست به چه صورت باید محاسبه گردد؟ آیا براساس مساحت زمین که اگر زمینی بزرگتر هست شارژ بیشتری برای گلکاری خیابانها بدهد یا بر اساس زیر بنای هر ساختمان؟
یا چون تمام ساکنین امکان استفاده مساوی از گلکاری شهرک را دارند این هزینه باید بصورت مساوی تقسیم گردد؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام طبق قانون ، هزینه مشاعات آپارتمانها ، به نسبت مساحت اختصاصی هر واحد ، به مجموع مساحت اختصاصی تمام واحدها میباشد
ولی در مورد خانه های ویلایی ، قانون صراحت
ندارد و ظاهرا باید به نسبت مساحت زمین هر خانه هزینه مشاعات پرداخت بشود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از طریق مشاوره تلفنی با من علی اصغر نادری تماس بگیرید