مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد مستاجر

سلام
1مهر قرارداد مستاجرم تموم میشه بهش گفتم تخلیه کن میگه براساس قانون کرونا تخلیه نمیکنم میگم قولنامه رو بیار قولنامه جدید تنظیم کنیم نمیاره البته من 1 مهر شکایت میکنم برای تخلیه چون خودم میخوام بشینم خونه ندارم
اما حدود 6 ماه میکشه حکم بگیرم
حالا سوال اینه این 6 ماه قولنامه جدید تنظیم نشده و همینطوری نشسته

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
می بایست به مبلغ جدید پرداخت نماید و الا می توانید حکم تخلیه بگیرید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،این موضوع را از طرق اظهار نامه برایش ارسال و دادخواست تخیله دهید‌

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از طریق مشاوره تلفنی با من علی اصغر نادری تماس بگیرید