مشاوره حقوقی رایگان - انباری در پاركينگ بعد از پايان كار

باسلام. من يك واحد اپارتمان سه سال پيش خريدم انباري در سند قيد نشده و بعد از پايان كار ساختن. الان كه من ميخوام بفروشم شهرداري بمن گفته بايد پايان كار واحد بگيرم. براي بازديد اومدن و گفتن انباري ها خلافه يا بايد تخريب شه و يا جريمه بدين. من سند زدنم اينطوري خيلي عقب ميفته چون ده تا انباريه.
1- بايد كل واحدها انباري رو بيارن تو سند تا پايان كار بدن؟
2- من ميتونم فقط براي واحد خودم انباري رو تخريب كنم يا جريمه بدم و پايان كار بگيرم و سند بزنم؟
3- جريمه انباري چقدره؟
4- چكار كنم كه زودتر بتونم سند بزنم؟
ممنون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید کل انباری ها خراب بشن یا راه سریع تر اینه که جریمه ( کل انباری ها ) را پرداخت کنید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام در صورتی که ساخت انباری های اپارتمان
، غیر مجاز باشد باید ابتدا یا تمام انباری ها تخریب بشود یا تمام مالکان انباری ها ، جریمه پرداخت نمایند و سپس پایان کار صادر خواهد شد
و هر کدام ار مالکان به تنهایی نمی تواند جریمه فقط خودش را پرداخت نماید و پایان کار بگیرد و

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام یا بایستی تمامی انبار ها خراب بشن یا اینکه جریمه کل انبارها را پرداخت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پایانکار برای کل ساختمان صادر میشه

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید کل انباری ها خراب بشن یا راه سریع تر اینه که جریمه ( کل انباری ها ) را پرداخت

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
یا کل انباری ها باید تخریب گردد یا جریمه پرداخت شود