مشاوره حقوقی رایگان - خیانت به زوج در دوران عقد

اگر زوجه در دوران عقد در دادگاه محکوم به رابطه نامشروع شود. میتوان تقاضای ازدواج مجدد نمود؟ با توجه به اینکه در دوران عقد زوجه دوشیزه است و مهریه و نفقه اش را هم میگیرد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
ارتباطی بین رابطه نامشروع وازدواج مجدد وجود ندارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام هیچ ارتباطی بین رابطه نامشروع و ازدواج مجدد وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر برای صدور حکم به ازدواج مجدد زوج ، فقط باید حکم ناشزه بودن زوجه صادر بشود

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
چنانچه تمکین نکنند میتوانید حکم ازدواج مجدد بگیرید