مشاوره حقوقی رایگان - مدیریت دوربین مداربسته

سلام
مالک ساختمان ما که سازنده ی ساختمان است قبل از سکونت ما اقدام به نصب دوربین کرده است. مدیریت دوربین در اختیار خودشان است و چون در ساختمان سکونت ندارد از تصاویر ضبط شده به عنوان مستندی برای تذکر به ساکنان استفاده می کند. ما اگرچه با نصب دوربین مشکلی نداریم ولی مدیریت یک جانبه ی دوربین از طرف ایشان این حس را ایجاد می کند که ما زندانی و ایشان زندان بان است! باتوجه به این که از 6 واحد ساختمان ما فقط 2 واحد ساکن هستیم و ساختمان هیئت مدیره نداشته و ندارد، قانون در خصوص مدیریت دوربین (زمانی که ساختمان هیئت مدیره برای تصمیم گیری ندارد) چه می گوید و چگونه باید ایشان را ملزم کرد که تصاویر را به تنهایی و خودسرانه چک نکند؟ با سپاس از شما

پاسخ ها :

مریم ممنون

سرکار خانم مریم ممنون :

از طریق شورای حل اختلاف طرح دعوی نمایید تا حداقل یکی از واحدهای ساکن نیز در نظارت بر دوربین ها سهیم گردد
موفق باشید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شما میتوانید شمایت کنید و دوربین ها را جمع کنید اگر مالک هستید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق شورای حل اختلاف طرح دعوی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود خواسته خود را در شورای حل اختلاف مطرح نمایید.