مشاوره حقوقی رایگان - نصب دوربین مداربسته

سلام و عرض ادب
خسته نباشید
یک سوالی داشتم. بنده در آپارتمان 10 واحدی ساکن هستم، چندین مرتبه روی خودروی بنده خط و خش و زدگی ایجاد شده است و یک بار نیز درب صندوق عقب باز شده است.به دلیل نداشتن مدیر ساختمان بنده اقدام به نصب دوربین مداربسته با زاویه دید محدود به خودروی خود کردم، اما همسایگان بخاطر اینکه ممکن است همسرشان یا دخترشان از جلوی دوربین رد میشوند و مویشان ممکن است مشخص شود طرح شکایت کردند، شورای حل اختلاف رفتیم و با اینکه قاضی اعلام کرد که برای امنیت بسیار لازم است اما باز هم گفتند ما راضی نیستیم و دلایل بی مورد آوردند و رای بر این شد که دوربین برداشته شود.
آیا از طریق قانونی میتوانم نسبت به نصب دوربین بدون اجازه همسایه ها اقدام کنم؟؟؟
چون اصلا خودروی بنده امنیت ندارد و همسایگان فقط بخاطر اینکه دوست ندارند میگویند که نمیخواهیم دوربین نصب باشد.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر نصب دوربین باید با رضایت همسایه باشذ

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نصب دوربین با رضایت تمام مالکین ممکن است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
نصب دوربین مداربسته باید با موافقت همسایه ها باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با اذن سایر مالکین مشاعی امکان پذیر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نصب دوربین باید با رضایت همسایه باشذ

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

نصب دوربین مداربسته با موافقت همه ساکنین میسر است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه خیر
نصب دوربین باید با اجازه تمامی مالکین انجام گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید با موافقت همسایگان باشد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام مشکلی وجود ندارد و میتوانید در محدوده پارکینگ خودتان دوربین مداربسته نصب کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هر گونه تصرف در مشاعات باید رضایت سایر مالکین باشد