مشاوره حقوقی رایگان - واریز پول به صندوق دادگستری

باسلام. نحوه واریز پول پیش خانه به صندوق دادگستری چگونه است و مبلغ اجاره بها که مستاجر بدهکار است چگونه گرفته میشود و به موجر تحویل میشود؟ ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مستاجر باید مبلغ اجاره بها را به حساب خود موجر واریز نماید یا

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
شما ابتدا دادخواست می دهید و بعد از تعیین شعبه واریز می نمایید و اجاره بها بعد از محکومیت توسط,مستاجر قابل دریافت است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام واریز وجه از طریق بانک مهر اقتصاد به حساب بانکی صندوق دادگستری پرداخت خواهد شد اجاره بهای مورد سوال نیز با طرح دعوای مطالبه و تعیین تکلیف آن در مرجع محترم رسیدگی مشخص خواهد شد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام مستاجر بایستی مبلغ اجاره بها را به حساب خود موجر واریز نماید و فیش آن را زمینه پرونده دادگاه نماید