مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه ی مغازه

سلام من مغازمو 1397.5.15
به مستاجر رهن دادم مبلغ 16 میلییون تومان سال بعد 1398.5.15 مبلغ 1 میلیون نیم اضاف کردم
و شد 17 میلیون و پونصد
سال بعد در تاریخ 1399.15.5
2 میلیون اضاف کردم و شد 19 میلیون و پونصد سال اخر که 1400.15.5
بود یکم دیرتر رفتیم گفتیم بهش یعنی در تاریخ 1400.5.7
که مغازه رو میخواییم برای خودش عرف تعیین کرد که من میتونم تا زمانی که مغازه پیدا نکردم تو مغازه بمونم با هزار زور زحمت از مغازه درش اوردیم
یعی 1400.6.25
مبلغ 10 میلیون تومان براش ارسال کردیم و ایشون کلیدارو به ما دادن
الان به مغازه کلی خسارت وارد کرد جای اینه ها و دکور در صورتی که این مغازه تازه ساخت بود و ما صحیح و سالم بهش تحویلش دادیم
حالا باید چکار کنیم 42 روز از موعود قرارداد میگذره و من به ایشون گفتم دهم به دهم باید ماهی 5 میلیون قسط بدم و باز ایشون حرف خودشون و زد گفت بزارید ما بمونیم هرچقدر امر بفرمایید ما کرایه میدیم ایشون ریموت دوم رو به ما ندادن و انتظار دارن ما 9.میلییون و پونصد باقی مانده رو بهشون بدیم
با توجه به دیرکردشون و اینکه از موعود مغازه گذشته و خسارت هایی که به دیوار ها وارد کرده چقدر میتونیم خسارت بگیریم و بابت دیرکردش چقدر میتونیم کم کنیم ؟
روزانه چقدر ایا این حق و داریم و ما باید از 9میلییون و پونصد چقدر کم کنیم و به ایشون بدیم خواهشا جواب بدید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بابت خسارت میتوانید دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری اخذ نمایید ودر صورت تایید کارشنای حق دریافت خسارت را خواهید داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه خسارت طبق نظر کارشناس بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود دادخواست مطالبه خسارت طبق نظر کارشناس دهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام موجر باید در پایان قرارداد ابتدا تمام مبلغ رهن را به مستاجر بدهد و
و هیچ خسارتی به شما تعلق نخواهد گرفت زیرا ...
خسارت دیرکرد به موجر تعلق نخواهد گرفت زیرا شما هنوز تمام مبلغ رهن را به مستاجر نپرداخته‌اید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست مطالبه خسارت طبق نظر کارشناسی دهید