مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مغازه

با سلام و درود. مالک یک مغازه در سال 56، ملک تجاری خود را طی اجاره نامه ای رسمی، به آقای الف جهت شغل خرازی و با شرط عدم اجاره به غیر به ایشان اجاره می دهد . پس از چند سال، آقای الف فوت می کند. پس از آن بستگان آقای الف کلید ملک را بدون هیچ گونه قراردادی در اختیار آقای ب گذاشته و ایشان در ملک مستقر می شوند و مشغول کسب می شود. آقای ب هیچ اجاره ای به بستگان اقای الف پرداخت نمی کند و فقط یک مبلغ جزئی به مالک اصلی می پردازد و رسیدی به اسم آقای الف دریافت می کند. هیچ نشانی از بستگان آقای الف که فوت شده در دسترس نیست. چگونه میتوان به وراث آقای الف که با صاحب ملک اجاره نامه رسمی دارد دسترسی پیدا کرد؟ مالک چگونه می تواند انحصار وراثت آقای الف را به دست آورد؟

پاسخ ها :

مجید گشایشی

جناب آقای مجید گشایشی :

سلام. با مراجعه به شورای حل اختلاف محل سکونت متوفی میتوان از وضعیت گواهی حصر وراثت اطلاعات کسب کرد .
برای اطلاع از مشخصات وراث مالک از طریق اداره ثبت و یا دادگاه میتوان اقدام نمود.