مشاوره حقوقی رایگان - تخلف کارگر

سلام وقت بخیر یکی از اشنایان ما در شرکتی قبلن کار میکرده و تازه وارد بوده و توسط یکی از افراد پیشکسوت ان شرکت گول میخوره و هم دستش میشه و مقداری از اموال شرکت که خیلی هم ناچیز بوده (حدود 500 هزار تومن) رو بفروش میرسونند و بین خودشون تقسیم میکنن بعد از این جریان اون فرد پیشکسوت از ان شرکت میره و ان فرد تازه وارد پشیمون میشه و به رییس شرکت میگه که من فلان روز با فلانی اون کار رو کردم حالا یا پولی که بهش رسیده رو تحویل میده یا نمیده ولی بالاخره به رییس شرکت میگه که من این کارو کردم و ابراز پشیمونی میکنه ...
بعد از مدت ها الان یه بحثی بین رئیس شرکت و اون کارمند پیش اومده که رئیس گفته ازت شکایت میکنم بابت اون دزدی و حتی گفته که بازم دزدی کردی ولی اون فرد این کارو نکرده
چه پیشنهادی دارین؟ ممنون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
کارفرما برای اثبات ادعایش نیاز به مدرک دارد .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام در صورت شکایت سرقت ، ممکن است جرم ایشان ثابت بشود و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام کارفرما برای اثبات ادعایش نیاز به مدرک دارد .

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

کارفرما برای اثبات ادعایش نیاز به مدرک دارد