مشاوره حقوقی رایگان - طلاق رجعی

سلام، بنده و همسرم درخواست طلاق توافقی دادیم و گواهی عدم امکان سازش صادر و در حکم صادره، طلاق بائن غیر مدخوله مشخص شد و مهریه در ازای طلاق بخشیده شد
ولی بنده و همسرم با رضایت کامل بارها از دُبُر رابطه داشته و دخول انجام شده ولی به علت شرم و حیا از بازگو کردن ان در دادگاه امتناع نموده و این دخول را پنهان نموده

حال اینکه همسرم یه روز در مدت عده به دفتر کار بنده امد و در حضور همکارانم به صورت شفاهی اعلام کرد که من به مهریه ام رجوع کردم و بنده نیز اعلام نمودم که به وی رجوع نموده

سوال:
1_آیا رجوع همسرم به مهریه به صورت شفاهی در حضور شاهدین قابل قبول است یا باید حتما مهریه را از طریق مراجع قضایی به اجرا بگذارد؟
2_ آیا رجوع من به همسرم درست است و میتوانم دادخواست ابطال طلاق با شهادت شاهدین بدهم؟

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با توجه به توضیحات بله چنین امکانی وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر طلاق توافقی ، از نوع طلاق بائن بوده پس قابل رجوع نمی باشد
موضوع شما قابل بررسی است