مشاوره حقوقی رایگان - ارث

باسلام. پدربزرگ من حدود 60سال پیش فوت نموده ایشان از دو همسر 5 دختر و3پسر داشتند که بعد از فوت پسر بزرگتر به مدت 60سال تمام دارایی پدر را در تصرف داشته و استفاده مینموده. حدود 2سال پیش بقیه وارثین شکایت نموده و تقاضای تقسیم ارث دارند از وارثین اصلی 3نفر فوت نموده اند و فرزندان آن 3نفر براساس شکایتی که وارثین اصلی نموده اند پیگیر این شکایت شده اند از بین این فرزندان تعدادی ادعای ارث ندارند اما حاضر به اقدام در دادگاه برای انصراف نیستند به همین دلیل پرونده راکد مانده است واقعا تکلیف چیست چطور میتوان پرونده را به جریان انداخت آیا میتوان سندی تنظیم کرد بدون حضورشان در دادگاه انصرافشان را اعلام نمایند؟ آیا اجرت المثل این 60 سال هم به بقیه وارثین تعلق میگیرد؟ چون زمین کشاورزی هم شامل ارث بوده
باتوجه به اینکه تعدادی از فرزندان وارثین اصلی تمایل به حضور در دادگاه ندارند و باعث راکد شدن پرونده شده اند شاکیان اصلی پرونده احتمال دارد دادخواست خود را پس بگیرند با توجه به پیغامی که از طرف متصرف اموال دریافت کرده اند مبنی بر اینکه شکایت راپس بگیرید مقداری از اموال را به شما میدهم تکلیف بقیه فرزندان وارثین اصلی که خواهان ارث هستند چه میشود و چه کار باید کنند تا به حقشان برسند؟

پاسخ ها :

فرشته اسکندری

سرکار خانم فرشته اسکندری:

سلام، تقسیم ترکه بنا به درخواست حتی یک وارث قانونا امکانپذیر هست
بله اجرت المثل ایام تصرف به بقیه وراث تعرق میگیره