مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه نفقه

باسلام تحیات
بنده طلبه هستم. و به دلیل خیانت متعدد همسرم دچار اختلاف شدیم و خانم دوبار بخاطر نفقه از بنده در دادسرای روحانیت شکایت کردند که حکم به نفع بنده صادر شد و منع تعقیب و بطلان دعوی خوردم به دلیل نشوز خانم و......
حال بعد از مدتی دوباره در شورای حل اختلاف پرونده ای مبنی بر همین عنوان تشکیل داده و بدون اینکه جلسه ای تشکیل شود حکم نفقه صادر شده.
سوال اینجاست که آیا چنین امری ممکن هست؟ که در مورد یک عنوان که قبلا دادسرای روحانیت حکم بر بطلان دعوی داد مجدد شکایت کرد؟ و اگر ممکن هست برای ابطال حکم صادره باید چه عملی انجام داد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله دادخواست حقوقی مانعی نداردو شما مکلف به پرداخت نفقه همسر و فرزند خود هستید مگر انکه زوجه خانه مشترک را بی دلیل ترک کرده باشد

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام شکایت مطرح شده در دادسرا از جنبه کیفری بوده است. در حال حاضر در شورای حل اختلاف بحث حقوقی مطالبه نفقه مطرح شده است.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

قابل بررسی است باید احکام رادید مراقب ترک انفاق روز باشید که جزایی است و تا دو سال حبس دارد

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام نفقه هم با شکایت کیفری در دادسرا بعنوان ترک انفاق طرح بشه و هم با تقدیم دادخواست حقوقی به شورا....با اثبات نشوز که پس از طرح دعوی الزام به تمکین صورت میگیره.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام خانم شما دادخواست حقوقی مطالبه نفقه را مطرح نموده در صورتی که حکم نشوزوی را بگیرید مستحق نفقه نخواهد بود

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله ميتواند دوباره دادخواست حقوقي دهد و مانعي نيست و درصورت صدور قبلي حكم نشوز ميتوانيد از خود دفاع كنيد
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد ٠٩١٤٧٧٢٦٨٥٥

حسين  درستكار

حسين درستكار :

سلام همکاران مفصلا پاسخ دادند، اما امکان ندارد بدون جلسه رسیدگی رایی صادر شود. اگر عملا چنین بوده حتما از موجبات نقض رای در مرجع بالاتر است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
نفقه دارای جنبه حقوقی و کیفری است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
1. رای پس از ابلاغ وقت رسیدگی و تشکيل جلسه باید صادر شود 2.موضوع پرونده قابل بررسی مجدد است 3. با سلام و احترام
جهت اطلاع دقیقتر میتوانید تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص نفقه در دادسرا شکایت ترک انفاق مطرح می شود که در صورت اثبات مجازات تعیین می شود و برای مطالبه نفقه در شورای حل اختلاف نیز می توان طرح دعوا کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با اثبات نشوز زوجه در دادگاه از پرداخت نفقه معاف خواهید شد.