مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ رای داوری

در قرارداد داوری قید شده که تمام مکاتبات با ایمیل طرفین ذکر شده در قرارداد در حکم مکاتبه رسمی می باشد. و داور هم با ایمیل رای را ابلاغ کرده به طرفین آیا قابل پذیرش هست یا طرف دیگه می تونه بعد از دو ماه از ابلاغ رای اعتراض بزاره که طریقه ابلاغ رای مشخص نبوده باید رای را میداده به دادگاه ابلاغ می کرده

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
نحوه ابلاغ اگر در قرار داد ذکر شده باشد ملاک همان است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام به نظرم در هر صورت به موجب قانون باید از طریق دفتر دادگاه یا دفاتر خدمات قضایی به طرفین ابلاغ بشه تا اعتبار داشته باشه

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام اگر نحوه ابلاغ در قرارداد ذکر شده باشد معتبر میباشد

حسين  درستكار

حسين درستكار :

سلام، اساسا داوری بطور کلی تابع توافق طرفین است. در خصوص ابلاغ هم، حتما توافق طرفین در خصوص نحوه ابلاغ ملاک است. چنانچه توافقی نباشد، نوبت به ابلاغ رای توسط دادگاه می رس

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نحوه ابلاغ طبق قرارداد باید انجام شود

محمدمهدی تقوی

جناب آقای محمدمهدی تقوی :

باسلام. در خصوص سوال مطروحه با توجه به مقررات داوری چنانچه طریقه خاصی برای ابلاغ تعیین شده باشد به همان نحو عمل خواهد شد ولی چون در قرارداد داوری موضوع بحث برای ابلاغ تمام مکاتبات تعیین تکلیف شده و در خصوص ابلاغ رای داوری اشاره ای نشده لزوما می بایست از طریق دادگاه صورت گیرد.