مشاوره حقوقی رایگان - ابطال رای داور

سلام
در قرارداد مشارکت در ساخت حل اختلافات با سازنده را به داور قرارداد ارجاع دادیم داور رای را طبق ماده 485 ابلاغ نکرد لذا درخواست ابطال رای داور دادیم دادگاه آن را به دلیل اینکه داور را خوانده دعوا نمودیم با قرار عدم استماع رد کرد
آیا با این اتفاق رای داور ابلاغ شده‌ محسوب می‌شود یا مجددا درخواست ابطال رای داور به طرفیت سازنده رد کنم؟

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام به مدت تعلیق کسری از حقوق تعلق میگیرد