مشاوره حقوقی رایگان - فاصله کاشتن درختان انگور درست در مرز بین باغ من و خودش که باعث افتادن سایه در 12ماه سال روی محصولات

با سلام.
همسایه باغی داشتیم که درختان میوه داشت تا اینکه انها را قطع و زمین رو تبدیل به باغ انگور کرد و فاصله های قانونی کشت درختان از زمین ما را رعایت کرد. ولی بعد از مدتی 2000متر از زمین که چسبیده به باغ ما بود رو فروخت. صاحب جدید بلافاصله شروع به فنس کشی کرد و دقیقا کنار فنس و در جاهایی به فاصله 10تا15 سانت از فنس شروع به کاشت انگور کرد و شاخه های آنها را به فنس بست و الان بعد از چند سال به قدری بزرگ و بلند شده اند که علنا از دیوار آجری بدتر شده و به ارتفاع 2الی2.5متر بلند شده اند و بعضی از شاخه ها با اندازه 6تا 8متر در باغ ما میشود و از درختان ما بالا میرود و باعث خشک شدن یا بی کیفیت شدن میوهای ان قسمت بطول 60متر متر و به عرض تقریبی 10متر میشود و حتی از درختان گیلاس با ارتفاع 6--7 متر بالا میرود و زیر برگهای خود میگیرد و علاوه بر خسارت مالی در پائیز هنگام هرس کردن به کارگران بیشتری برای حرص و تمیزی شاخه هایی که فقط باعث خسارت به باغ من است نیاز دارم که ان هم ضرر مالی دیگری به من میزند؟
البته این نکته هم قابل توجه است که نور خورشید از آن سمت میتابد و سایه عظیم 12 ماهه روی محصولات من است
از شما خواهشمندم کمکــــــــم کنید.
اولا فاصله قانونی کشت چند متر از مرز بین دو باغ چند متر است؟
دوما.. آیا ایشان حق دارد شاخه ها رو به فنس ببندد؟
سوما.. در چندین جا دیده ام که در فاصله ایاز فنس تیر چال میکنند و شاخه ها رو به سیم ها آن می بندند.

قبلا از سایت بسیار عالی شما تشکـــــــــر می کنم و خواهشمندم که راهنمایی و کمکم کنید و اگر نیاز به وکیل یا وکالت دادن به کسی لازم باشد از شما میخواهم که در این کار دست مرا گرفته و در اسرع وقت به نتیجه برسیم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام حریم خاصی وجود ندارد
و هر شخصی میتواند در حد زمین خود درخت بکارد ولی نباید شاخه های درختان به زمین همسایه وارد بشود و در صورت ورود شاخه ها به زمین همسایه ، همسایه میتواند آن شاخه ها را قطع کند
و میتواند شکایت نماید