مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زوج

مدت5ماهه با دختری ازدواج کردم بعدها فهمیدم که مشکل روانی دارد آیا مهریه به ایشون تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " بلی تعلق می گیرد . ارائه پاسخ کامل به سوال شما و تشریح آن مستلزم مشاوره حضوری است .

یک وکیل

با سلام با جاری شدن صیغه نکاح مهریه به زوجه تعلق می گیرد مستندا به ماده 1082 قانون مدنی اما اگر زن جنون دایمی داشته باشد با توجه به ماده 1121 قانونی برای مرد حق فسخ به وجود می آورد به شرط آنکه جنون قب از عقد حادث گردیده باشد که در نتیجه شما می توانید نکاح را فسخ نمایید و حق فسخ فوری است و اگر نزدیکی صورت نگرفته باشد و نکاح فسخ گردد به زن مهریه تعلق نمی گیرد.

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

کاربر گرامی اولاً جهت اینکه شما بتوانید اعمال حق فسخ نکاح را بنمائید شرایطی لازم است از جمله اینکه جنون دایمی و قبل از نکاح وجود داشته باشد و این امر به اثبات برسد و این حق را باید به محض اطلاع اعمال بنمائید .ثانیاً چنانچه قبل از نزدیکی بخواهید از طریق فسخ نکاح متارکه صورت بگیرد در اینصورت مهریه ای به زوجه تعلق نخواهد گرفت لیکن به صرف نزدیکی ولو یکبار مهریه کامل به زوجه هر چند مجنون تعلق خواهد گرفت.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع خانواده توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.

یک وکیل

سلام. به محض جاری شدن صیغه ازدواج مهریه به زن تعلق می گیرد اما در مورد طلاق و یا فسخ نکاح بهتر است از حضور وکیل در پرونده خود بهرمند گردید

علی علی دوست

علی علی دوست :

با سلام
مطابق ماده 1082 قانون مدنی : به مجرد وقوع عقد زن مالک مهریه تعیینی می شود . مرد مکلف است درصورت طلاق ( قبل از رابطه زناشویی نصف آن و بعد از وقوع رابطه وناشویی تمام آن ) آنرا پرداخت نماید . مگر اینکه مشکل روانی آن از موارد تدلیس در ازدواج بوده و مشمول فسخ عقد ازدواج باشد که در اینصورت فقط در حالت وجود رابطه زناشویی مهر المثل به زوجه تعلق می گیرد .

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند