مشاوره حقوقی رایگان - واریز اشتباه رمز ارز

با سلام خدمت شما
بنده در صرافی ... اکنت داشتم و برای یکی از همسایه ها ارز تتر خرید کردم و آدرس کیف پول ایشون رو دادم به صرافی که گویا صرافی بجایی یک بار واریز ارز دو بار واریز کردن و بنده هیچ نقشی نداشتم این وسط فقط حساب کاربری مال بنده بوده حالا صرافی رفته کل حساب های بانکی منو مسدود کرده میخواستم بدونم که چیکار باید بکنم آیا باید تاوان این مبلغ رو من باید بدم یا اینکه نه میتونم ثابت کنم که کیف پول برای شخص دیگه بودی

پاسخ ها :

مهدی پیراسته

مهدی پیراسته:

با سلام .

ببینید طبق اونچیزی که بنده متوجه شدم براساس قانون مدنی عمل بیع یا خرید رو شما انجام دادین و نیت شما فقط خرید برای یکبار بوده. اما محل تسلیم واخذ ارز رو کیف شخص دیگه ای معرفی کردید واین عمل از نقطه نظر قانون
مسئولیت شما رو در قبال قانون و صرافی کم نمیکنه. اما اینجا مسئله اصلی قصور کارمند صرافی ست که ارز رو به جای یکبار دوبار به کیف معرفی شده واریز کرده. بنظر اینحقیر
شما برای خرید ارز بار اول مسئولید و طبق قانون مسئولیت مدنی مسئول پرداخت قیمت معادل ارز بار دوم کارمند صرافی ست که قصور کرده ،علی ایحال مسدود کردن حسابهای شما از جانب دولت امری طبیعی ست تا از نقطه نظر کیفری معلوم شود قبلا هیچ نوع زد وبند و کلاهبرداری بین شما و کارمند صرافی و شخصی که آدرس کیفش رو به عنوان محل تسلیم معرفی کردید یا نه !
و در نهایت بصورت خلاصه با فرض اینکه اینکه هیچ زد و بند وسوء نیت کیفری و مجرمانه میان شما سه نفر نبوده شما فقط مسئول پرداخت پول معادل ارز بار نخست هستید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

در هر صورت نیاز به رسیدگی و بررسی قضایی دارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
درصورت وجو مسولیت متعهد به پرداخت خواهید بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در هر صورت نیاز به رسیدگی و بررسی قضایی دارد.