مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی و حکم استفاده از مبایعه نامه جعل شده

با سلام : یک فقره مبایعه نامه تجمیعی ، بین 10 نفر مالک یک مجتمع مسکونی و یک نفر بساز بفروش در بنگاه معاملات ملکی بدون پرداخت هرگونه وجهی (‌ نقدا یا بصورت چک ) بصورت سفید امضاء شده است تا روز بعد مشاور املاک آنرا بر اساس توافقات طرفین تکمیل و یک نسخه به فروشندگان و یک نسخه به خریدار تحویل نماید که مشاور املاک نسخه خریدار را تحویل وی داده و از تحویل یک نسخه به فروشندگان خودداری ( قفل کردن معامله ) و 3 هفته بعد مالکین را مجبور به امضاء مبایعه نامه های انفرادی و به نفع خریدار ( بساز بفروش ) کرد. تا اینکه اتحادیه املاک پس از 4 ماه توانست نسخه مالکین را گرفته و تحویلشان دهد و مالکین متوجه شدند که مشاور املاک ، بعدا به آن مطالبی اضافه و 20٪ خسارت در آن نوشته و بعدا که مالکین بدلیل نگرفتن هیچگونه وجهی جهت ابطال مبایعه نامه به بنگاه رفتند ، مشاور املاک جهت ابطال مطالبه کمیسیون 2 طرف و خریدار مطالبه خسارت 20٪ را مینمودند. بعد از اعتراض مالکین مشاور املاک 20٪ را در نسخه خودش خط زده که این قلم خوردگی بسیار مشهود و با شکایت مالکین در دادسرا، جعل مبایعه نامه نیز ثابت گردیده است . حال با توجه به اینکه مبایعه نامه های انفرادی 3 هفته بعد و براساس مفاد مبایعه نامه مخدوشه و جعلی و ذکر شماره مبایعه نامه مخدوش و جعلی در مبایعه نامه های انفرادی ، تنظیم گردیده . 1- آیا کل معامله معتبر میباشد یا میتوان اقدام قانونی بر علیه مشاور املاک و یا خریدار تحت عنوان کلاهبرداری نمود؟ 2- حکم معاملات بعدی که به استناد مبایعه نامه جعلی اولیه که شماره آن در مبایعه نامه های بعدی ذکر گردیده چگونه است و چه اقدامی میتوان نمود؟ با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای پاسخ بهتر به سوال شما باید در جریان تمام جهات قرار گرفت لذا به این شکل امکان پاسخ نمی باشد می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی بابنده تماس بگیرید.