مشاوره حقوقی رایگان - اختيارات هيئت تصفيه شرکتهای تعاوني

با سلام و احترام
آيا هيئت تصفيه سه نفره شرکت تعاوني که توسط اداره تعاون تشکيل شده، اختيار تهاتشرکت تعاونیر اموال غيرمنقول شرکت(زمين) را با طلب يکي از اعضا شرکت و بدون تشکيل مجموع عمومي دارد؟(البته با قيمتهاي کارشناس رسمي)

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

سوال ناقص است نیاز به توضیحات کاملتری می باشد.از طریق مشاوره تلفنی اقدام فرمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله مدیر تصفیه میتواند اموال شرکت را با طلب طلبکاران ، تهاتر نماید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله مدیر تصفیه میتواند اموال شرکت را با طلب طلبکاران ، تهاتر نماید