مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم عربی

سلام من اسمم تو شناسنامه محدثه هست اما همه دوستان و خانوادم رها صدام میکنن چون بیشتر دوستش دارم
آیا امکانش هست که تغییر نام بدم؟
با توجه به اینکه بعضی افراد تکذیب میکنن اما من خیلی ها رو دیدم که اسمشون رو عوض کردن
لطفا بهم پاسخ بدین

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
امکان درخواست وجود دارد از طریق سامانه ثبت احوال درخواست خودرا ثبت نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانید از طریق دادگاه اقدام نمایید نتیجه قابل پیش بینی نیست گاها تغییر انجام گرفته است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله امکان تغییر وجود دارد اول از طریق ثبت احوال و سپس از طریق دادگاه اقدام نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله می توانید اما به درستی اقدام نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص تغییر نام خدمتتان عرض کنم همانطور که شاید ساده بنظر بیاید، کاملا پیجیده و روش های گوناگونی دارد، در تغییر نام تجربه بسیار مهم است، شما از ثبت احوال و یا دادگاه می توانید اقدام نمایید، آنهم فقط یبار چه موافقت شود و چه نشودو در صورت نیاز به مشاوره تلفنی و اطلاع کامل از جزییات می تواند وارد پروفایل بنده شده و با انتخاب مشاوره تلفنی از پنل مشاوره تلفنی با بنده صحبت نمایید. موفق باشید