مشاوره حقوقی رایگان - ابطال قرارداد فروش

باسلام -درسال 1391مدیرعامل و هیئت مدیره شرکت ... .... غرفه ای از مجتمع حمل ونقل به شخصی دیگر فروخته اند این درحالیست که در صورتجلسه مجمع عمومی سهامداران، فروش سهام و غرفه ممنوع بوده و درصورت وجود خریدار خوب باید از مجمع مجوز فروش اخذ میشد ولی متاسفانه مدیران سابق بدون اطلاع مجمع غرفه ای را فروخته اند. حال ما که هیئت مدیره جدید هستیم میبایست برعلیه مدیران سابق شکایت کنیم ولی هدف ما عودت غرفه و ابطال قرارداد فروش مدیران سابق می باشد . آیا امکان ابطال وجود دارد؟ چون فقط در صورت عودت غرفه به سهامداران منافع تضییع شده جبران خواهد شد. خواهشمنداست راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " ارائه پاسخ قاطع ، اطمینان بخش و کامل به سوال شما مستلزم رویت اسناد و مدارک مورد ادعا و مشاوره حضوری است .

حسن باباییان

جناب آقای حسن باباییان:

با سلام ارایه نظر قاطع نیازمند بررسی مدارک و اسناد می باشد.در صورت تمایل به ادرس مطهری خیابان مهرداد ساختمان مهرداد طبقه اول واحد 3 مراجعه نمایید.

یک وکیل

با سلام قاعدتا وقتی مدیران خارج از محدوده صلاحیت قانونی خود عمل می نمایند اعمال آنها نافذ نخواهد بود پس می توانید دادخواست ابطال را مطرح نمایید اما باز هم تا مدارک بررسی نگردد پاسخ قطعی نمیتوان داد.

یک وکیل

با سلام مجدد پوزش بنده را پذیرا باشید سوالتان را درست نخوانده بودم،قانونا حق ابطال ندارید چون اقدامات مدیران در برابر ثالث معتبر است.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.

یک وکیل

مدارک و اسناد شما باید دقیقا مورد بررسی قرار گیرد. چنانچه مدارک موید صحبتهای شما باشد امکان ابطال وجود دارد. بهتر است از حضور وکیل در پرونده خود بهرمند گردید

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند