مشاوره حقوقی رایگان - شرکت سهامی

آیا اموال غیرنقدی شرکت سهامی میتونه به نام شرکت و متعلق به اعضای خاصی باشه؟ میخوام ماشینمو به نام شرکت کنم ولی دیگر اعضا نتونن تصرفش کنن ( ماشین مال خودمه )

پاسخ ها :

مهدی پیراسته

مهدی پیراسته:

با سلام
میشود همزمان اموال را به نام و مالکیت شرکت درآورد و در عین حال به شرط انتفاع عمری درآورد.
و یا در قالب سهام ممتاز به شرکت تملیک کرد و صاحبان سهام ممتاز در آن شرکت شد که دارندگان سهام ممتاز دارای اولویتهایی نسبت به دارندگان سهام عادی به هستند
ولی در هر دوحالت اتومبیل به تملیک شرکت در میاید .

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

با انتقال خودرو به نام شرکت شما دیگر مالک نیستید و این شرکت و به تبع آن سهامداران هستند که مالک می شوند.
راهکارهایی برای انتقال حق انتفاع وجود دارد. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید