مشاوره حقوقی رایگان - انتخاب مدیر در شرکتهای سهامی

باسلام، در شرکت سهامی خاص تعداد 6نفر عضو داریم که 3نفرشون کارمند هستند و یک نفرشون تمایل به عضو هیئت مدیره نیست و شرکت توسط 2نفر عضو اداره شده و چون شرکت بد اداره شده کلی مشکل مالی ایجاد کرده اند سوال: سهامداران میتوانند از طریق دادگاه بلحاظ اداره کرد بد شرکت توسط مدیران، تقاضای نصب مدیر توسط دادگاه نمایند و اگر جواب منفی هست راهکارش چیست و سهامداران میتوانند درمورد مشکل مالی شکایتی بر علیه مدیران تنظیم کنند؟ ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

با سلام باید دید مدیران چه درصدی است سهام را در اختیار دارند اگر اکثریت سهام را در اختیار دارند که در انتخابات می توانند خود نیز به عنوان مدیر انتخاب شوند ولی اگر اکثریت سهام را ندارند در مجامع عمومی سالیانه سهامداران عمده می توانند نسبت به عزل هیئت مدیره و تعیین مدیر جدید اقدام کنند.
یا سهام خود را بفروشند

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا وباسلام شرکت تابع قانون تجارت است ودر شرکت های سهامی خاص مجمع عمومی رکن وتصمیم گیرنده است لذا با تشکیل مجمع عمومی فوق العاده تصمیمات را اتخاذ نمائید مشروط براینکه اکثریت سهامداران با نظر شما موافق باشند. موفق باشید