مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت تاخیر تادیه از کارفرما

با سلام
من در مهرماه سال 98 از کارم استعفا دادم و بابت حقوق و مزایا از کارفرما شکایت کردم. طبق رای اداره کار، کارفرما به مبلغ 13 میلیون محکوم شد که سه ماه مهلت داده شد تا پرداخت شود ولی کارفرما هیچ اقدامی نکرد. بعد از سه ماه من به دادگاه شکایت کردم و حکم جلب سیار کارفرما را گرفتم ولی باز هم موفق نشدم. مدتی بابت دریافت طلب خودم اقدامی نکردم. الان مجددا اقدام کردم و موفق شدم حکم توقیف ماشین کارفرما را بگیرم و چون کارفرما بابت طلب سایر شاکیان مبلغی را به حساب دادگاه واریز کرده بود من تونستم 11 میلیون از طلبم را از دادگاه بگیرم و بابت باقیمانده طلب هنوز حکم توقیف ماشین هست. حال سوال من اینه که بابت این دو سال تاخیر کارفرما و افت ارزش پول میتونم ادعای خسارت تاخیر تادیه نمایم؟ و اگر بخواهم درخواست خسارت نمایم باید دادخواست جداگانه ای تنظیم گردد یا با همان پرونده قبلی امکانش وجود دارد (نوشتن لایحه)؟ و سوال دیگه اینکه در متن درخواست خسارت میتونم درخواست بدهم توقیف ماشین تا زمان پرداخت خسارت دیرکرد ادامه داشته باشه یا با پرداخت اصل طلب توسط کارفرما خودرو رفع توقیف میشه؟

پاسخ ها :

مریم ممنون

سرکار خانم مریم ممنون :

سلام
بابت خسارت تاخیر تادیه میتوانید همزمان با خسارت اولیه اقدام نمایید و مجموع خسارات را به مبلغ …. تومن مقوم نمایید .
موفق باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله شما باید دادخواست خسارت تاخیر تادیه را مطرح نمایید