مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر تادیه

سلام. بنده رای وزارت کار گرفتم و رفتم اجرای احکام که مدیر عامل به دیوان شکایت کرد و تا رای نهایی دیوان از دیوان عدالت دستور موقت گرفت. بعد از یک سال دیوان رای وزارت کار تایید کرد و از دستور موقت رفع اثر شد. آیا از زمان صدور حکم تا الان اگر برای تاخیر تادیه به شورا یا دادگاه درخواست بدم، به من کارگر تاخیر تادیه تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

دریافت خسارت تاخیر تادیه از کارفرما تاخیر تادیه کارگر کارفرما